В Англия пристигаме като хлебарки, а в Германия като развратници 12.12 | 22:03

Немско градче ужасено, че ще бъде нападнато от родни проститутки

От Христина Рафаилова

Докато в Англия гнусливо се дърпат от българските имигранти, тъй като били хлебарки, в Германия пък се страхуват от разврата, който може да пренесем там. 

В град Саарбюркен, намиращ се на границата с Франция, умират от ужас, че след като паднат трудовите ограничения, родните и румънските проститутки ще се преселят там, информира AFP. 

Освен от свободното движение на жриците на любовта, там се оплакват от приетия от Париж закон за проституцията. С него се въвеждат солени глоби за практикуването на най-древната професия. Те започват от 1500 евро. От немското градче се притесняват, че това ще накара труженичките да се насочат към германската територия. 

Кметът на  Саарбрюкен  Шарлоте Бритц коментира, че в градчето вече се върти сериозна търговия с плът. Там вече имали над 1000 проститутки, което било сериозна цифра при население от 180 000 души. 

Популярността на източноевропейките вероятно ще бъде голяма, тъй като се продават евтино. Медията дава пример с Андрея, която правела орална любов за 30 евро и вземала 40 евро за пълна програма. 

От градчето очакват и наплив от френски клиенти, като броят им вече се е увеличил. Местната власт е безсилна пред проблема, тъй като проституцията в Германия е легална, макар че не се позволява  жените да се продават на улицата. 

Водещи

Най-четени