В петък облачността ще е променлива, без валежи 03.09 | 08:20

Вятърът ще е слаб, предимно от североизток

От iNews.bg

В петък облачността ще е променлива, без валежи. Вятърът ще е слаб, предимно от североизток. Сутринта ще е по-хладно от днес, а през деня максималните температури ще са предимно между 22 и 27 градуса.

Над Черноморието облачността ще е променлива. Повече слънце ще има в часовете около обяд. Ще духа до умерен североизточен вятър, който привечер ще отслабне и ще се ориентира от изток-югоизток. Ще бъде по-хладно с максимални температури 22-25 градуса. Температурата на морската вода е около 25 градуса. Вълнението на морето ще е 2-3 бала.

Над планините облачността ще е променлива. Валежи са малко вероятни. Вятърът ще е слаб от запад-северозапад. Максималната температура на 1200 метра ще е около 17 градуса, на 2000 метра - около 10.

В събота вятърът за кратко ще бъде от южната четвърт и ще се затопли - дневните температури ще достигнат 24-29 градуса. По-късно през деня от запад облачността ще започне да се увеличава, все още без валежи. В неделя облачността ще е по-често значителна; на места в Западна България и по Черноморието ще има валежи, в отделни райони в Югозападна България след обяд - интензивни и с гръмотевици.

Вятърът ще се обърне от изток и североизток, по-късно през деня ще започне и понижение на температурите.

Водещи

Най-четени