ВИДЕО К. Костадинов при Радев: Зеленият сертификат да се махне, децата да тръгнат на школо 07.12 | 14:15

Моите 2 деца сега си стоят вкъщи, вместо да са в класните стаи. Важно е да се реши проблемът с родната енергетика, която е поставена на колене. Въпросът със С. Македония също няма как да се реши като ни натискат от ЕС, смята лидерът на Възраждане

От Ростислава Иванова

"Предстоят важни решения, много са задачите и е важно те да свършат навреме". С тези думи президентът Румен Радев прие на консултации  преди връчване на мандат за съставяне на кабинет при себе си представителите на партия "Възраждане". 

Лидерът на най-малката, но много шумна парламентарна група - Костадин Костадинов, от своя страна очерта следните задачи пред формацията:

"Ние смятаме, че проблемите наистина са множество и трябва да намерят неотложни решения. Кризата е десетилетна, а не отсега. От Възраждане ще направим всичко възможно в НС да поставим най-важните неща на дневен ред и за тях да се говори. Считаме, че епидемичните мерки са безумни и трябва да се премахнат веднага, на първо място - зеленият сертификат. Хората имат нужда от нормален и достоен живот, а децата ни имат нужда от адекватно образование. Моите 2 деца сега си стоят вкъщи, вместо да са в класните стаи. Нашата здравна система не функционира. Важно е да се реши проблемът с родната енергетика, която е поставена на колене. Въпросът със Северна Македония също няма как да се реши като ни натискат от ЕС, защото това е равнозначно на национално предателство. Нужно е да си отстояваме принципите, това е въпрос на национална чест. Ще бъдем гласът на здравия разум и на народа. В Парламента всички са равни".

Водещи

Най-четени