ВИДЕО: Преподавател от МУ-София към студентки: Искат ви се магарешки пен*си! Гледайте порно, квичете 22.01 | 15:24

"Искате да е като по филмите, да е нещо велико. Влагалището на една жена е до 8 см. Затова недейте да бъркате вашите желания с вашите възможности. Ама половия член не влиза целия, бе, алоооууу", избухва Делчо Андреев по време на онлайн лекция

От iNews.bg

Нова скандална онлайн лекция в МУ-София. Този път в светлината на прожекторите е преподавателят ас. д-р Делчо Андреев. Темата на беседата на лекторът с неговите студенти е влагалището.

"Не може да няма удоволствие за жената при навлизане на нещо в нейното влагалище. А-о-а-о-йес... това квичене желаят момичетата. Искате да е като по филмите, да е нещо велико. Влагалището на една жена е до 8 см. Затова недейте да бъркате вашите желания с вашите възможности. Ама половия член не влиза целия, бе, алоооууу. Магарешки пенис ви се иска на вас, да е поне 40 сантиметра, ама не става. Гледайте порно ,за да видите, че не влиза целия. Ти цялата си мокра, пълна си със сперма, нали..." 

Това са само част от бисерите на преподавателя от откъса на тази онлайн лекция. Явно е решил да използва кръчмарски език, за да може студентите да разберат по-добре материала. 

Въпросът е тук дали е редно преподаватели като д-р Андреев да се изразяват по такъв "селски" начин пред своите студенти, които един ден ще станат лекари? Няма нищо лошо човек да има по-свободен стил на изразяване. Проблемът е, че да си учител означава да си човек за пример. Един учител, без значение дали става дума за училище или университет, трябва да се опита да изгради ценностна система към своя ученик. 

Да обърнем сега другата страна на монетата. Недопустимо е и поведението на самите студентки. Провокират го и го иронизират. Записват го без негово съгласие и след това го разпространяват. Личи си, че това клипче, качено в социалните мрежи е изрязано и монтирано.

Така че Вие преценете коя позиция да изберете.

Без съмнение обаче онлайн обучението изкара на показ доста подобни фриволни прояви на наши преподаватели. Припомняме, че Михаил Мирчев от СУ "Климент Охридски" бе уволнен заради твърде авангардните му лекции по социология. Друга преподавателка от МУ-София пък остана печално известна с това, че облиза мъжки пръсти на друга онлайн лекция.

Водещи

Най-четени