Вали, не вали - българинът пак е на морето 12.08 | 21:30

Вижте нашата класация

От Лазар Тодоров

Лятото е най-прекрасният сезон за българина. Всеки един от нас го асоциира с плаж, море, алкохол и секс. Но тази година времето ни беше леко сърдито и реши да ни опропасти половината сезон с непрестанните си валежи.

iNews попита "Попречиха ли ви дъждовете на лятната почивка?".

Много хора се изказаха, мнения се изсипаха и "Лятото доведе ни до тук.." както се пееше в една лятна морска песен.

31,8% от народа български заявява, че "Не. Каквото и да е времето, аз съм на море", въпреки бурите и ураганите от последните дни.

А пък 27, 5% се оплакват, че няма да ходят на море и търсят съжаление сред хората "Дреме ми за времето, след като съм в офиса".

Тенденцията хората да почиват по чуждите курорти продължава и 14,2% от хората казват, че си плюят на петите и отиват на почивка извън родната България - "Изобщо. Плюх си на петите и почивах извън България". И все пак има ентусиазирани българи, които се радват на валежите с отговора "По-добре да вали. Да напоява почвата".

Има и такива, дето не спират да се оплакват "Цялата отпуска си изкарах вкъщи заради това време", като това са 5,9% от отговорилите в нашата анкета.

А 5,4% от хората са направо за съжаление, горките - "Попречи ми. Един слънчев ден не хванах на плажа".

Винаги има и изобретателни хора - за нещастие, са много малко само 1,8%, но все пак казват, "Аз бях на закрит басейн". Е, разбрахме от нашата анкета, че много са доволни, има много недоволни и винаги има хора, които да се оплакват. 

Най-четени