Весела Лечева: Затвърдихме първото си място по бедност 21.12 | 11:39

Въпреки европредседателството, за България не настъпиха качествени промени, заяви зам.-председателят на ПГ на "БСП за България"

От iNews

Въпреки европредседателството, за България не настъпиха качествени промени. България си остана твърдо на последното място по социални показатели, затвърдихме първото си място по бедност, каза пред Нова телевизия зам.-председателят на ПГ на "БСП за България" Весела Лечева.

Това беше една загубена година за България, година на пропуснатите възможности за България, пропуснати възможности да се направят реформи в отделните сектори, заяви Лечева.

Управляващите не планират процесите, а действат под натиск, посочи социалистката.

Това Народно събрание може да се запомни с най-лошото качество на законите, които бяха променяни. Те бяха приемани на парче, отбеляза зам.-председателят на ПГ на "БСП за България".

С "Визия за България" предложихме на управляващите дебат за развитието на страната извън парламента, защото се видя, че дебат в парламента не може да има. "Визия за България" е необходимост от дългосрочно планиране на реформите, които трябва да се случат, каза още Весела Лечева.

Водещи

Най-четени