Взривеният в София апартамент е на кандидат-кмета на Златица 05.12 | 18:00

Днес пред апартамента в столицата са намерени 4 малки газови бутилки, които се смята, че са залети със запалима течност и са подпалени

От iNews.bg

Взривеният късно снощи апартамент в квартал "Младост 4" в София е собственост на кандидат-кмета на Златица Пламен Господинов, съобщи "Нова телевизия", позовавайки се на свои източници.

Колата на Господинов пък е била унищожена от взрив на 18 ноември тази година в Пирдоп. Днес пред апартамента в столицата са намерени 4 малки газови бутилки, които се смята, че са залети със запалима течност и са подпалени.

Припомняме ви, че след експлозията в 23:30 часа вчера на третия етаж на блок 458 няма ранени, нито пък собственикът си е бил в него. Съседите обаче са изплашени, някои се оплакват, че ушите им все още са заглъхнали. Свидетели разказват пред телевизията, че Господинов има връзки с мафията, но това не е потвърдено.

"Отначало първата ми реакция беше, че е гръмнал бойлер или нещо, обаче после видяхме, че вратата беше гръмнала. Имаше черен дим навсякъде все едно гуми са горели, нищо не можеше да се види, не можехме да дишаме”, разказва един от свидетелите на взрива.

Изпочупени са множество прозорци, дограми и стените са покрити със сажди.

Водещи

Най-четени