Взривиха автомобила на Мис Естествен бюст 19.03 | 12:41

Извършители взривили колата на миската Кателина Гатева

От Мартина Панайотова

Неизвестни извършители взривиха колата на "Мис Естествен бюст 2009” Кателина Гатева в нощта на 17 март. Взривното устройство е било заложено под личния автомобил на Гатева – Nissan. Колата е била паркирана пред блока в столичния квартал "Люлин”, в който живее миската.

Броени минути след 1 часа съседите били събудени от мощен взрив. Вследствие на ударната вълна са засегнати и други коли, които са били в близост до нейната. Веднага на мястото на инцидента пристигнали служители на пожарната и полицията. В момента се извършва разследване по случая.

"Най-брутално ми я взривиха. Екшънът стана след 1 ч. миналата нощ (събота, 17 март - бел. ред)”, коментира Гатева пред в. "Монитор”. проверка показа, че Гатева се е оплакала за взрива и в рубриката "Аз, репортерът" на bTV.

В същото време обаче в бюлетините на МВР не се споменава за запален или взривен автомобил в столичния квартал на посочената дата.

"Съмнявам се в хора, но директно никого не мога да посоча и да кажа, че той е виновен. Подадох жалба в полицията. Засега и те не знаят кой може да е направил това. Никога не съм получавала заплахи, нито пък съм се карала с някого. Аз не съм конфликтна личност и нямам представа кой може да е направил това. Сега напук ще си купя скъпа кола”, допълва миската.

Тя разкри, че има застраховка и щетите по взривената кола ще й бъдат заплатени. "Още не знам колко пари ще получа, тъй като не е извършен оглед, но имам всички необходими документи”, допълни тя.

Това не е първият случай, в който посягат срещу Гатева, която бе сред финалистките на конкурса "Мис Плеймейт 2009”. "Миналата година на 10 декември ми счупиха предното стъкло на колата.

Водещи

Най-четени