Вижте как гард от НСО спаси Борисов от катастрофа, а социалните мрежи се нажежиха до червено ВИДЕО 13.11 | 12:44

Иде реч за момент, в който премиерът се разсейва и е на секунди от катастрофа

От iNews.bg

Една случка от вчерашната първа обиколка с джипката след карантината на Бойко Борисов изплаши неговите поддръжници и съпартийци, а същевременно даде хляб за майтапи от страната на хората в страната, които настояват за оставка на кабинета. Иде реч за момент, в който премиерът се разсейва и е на секунди от катастрофа.

Телохранител от НСО обаче се намесва и предотвратява инцидент и то по време на лайв излъчване. Това се вижда от откъс от клипче, което набира сила в социалните мрежи и от вчера е хит в мрежата.

В джипката Борисов повози здравния министър Костадин Ангелов и шефа на болницата Пирогов, за да им покаже нов път към Белград. Добре, че в МПС-то бе и гардът на НСО.

От клипчето се вижда, че след традиционен разговор с работници Бойко Борисов потегля, като същевременно затваря прозореца на колата. С дясната ръка пък показва на пътуващите с него стария път. Потеглящият автомобил се насочва опасно към мантинелата, а Борисов явно не държи волана. Бдителният бодигард на премиера, обаче, седящ на дясната седалка, хваща чевръсто кормилото и връща возилото в пътя пред погледа на шашнатия министър-председател.

Водещи

Най-четени