Вили Лилков: София трябва да стане европейска столица, още не е 25.10 | 14:56

Кандидатът на Реформаторския блок счита кампанията в столицата за толерантна и идейна

От iNews.bg

Доволен съм от кампанията в София - от една страна, че я направихме активна, сериозна и пъстра, с много идеи, а от друга, че беше толерантна кампания. Това заяви кандидатът за кмет на София на Реформаторския вот Вили Лилков, след като гласува, предаде БГНЕС.

Според него всички кандидати в столицата са показали добра подготовка и добра визия за града и са се държали много толерантно. "В крайна сметка ползата ще бъде за софиянци. От тук нататък пожелавам на София хубаво бъдеще”, посочи той.

За най-сериозен конкурент Лилков счита Йорданка Фандъкова - "с всички аванси, които има един действащ кмет, но ако трябва да се говори за предимство, платформата и програмата на реформаторите е била оценена от всички като най-добра и най-визионерска".

 

Кандидатът на Реформаторите обаче смята, че София все още не е европейска столица и трябва да се работи, за да бъде направена такава. "Много неща трябва да се направят като се започне от инфраструктурата и създаването на хармония в градската среда. Трябва да се заложи на визията на София, защото не може да се работи ден за ден", каза кандидатът на Реформаторския блок.

Най-четени