Влак отнесе линейка. На място загина фелдшерката 01.04 | 09:53

Линейката не е спряла на бариерата и влакът я блъска

От Кремена Бедерева

Двама души са загинали при две катастрофи в Бургаско, съобщиха от Областната дирекция на МВР-Бургас.

Около 1.00 часа тази нощ в Районно управление "Полиция”-Карнобат е получено съобщение за допуснат пътен инцидент на третокласен път на 1 км по посока с. Мъдрино – Карнобат, при който линейка, с бургаска регистрация, управляван от 58-годишния Д.Д. от Карнобат, не спира на задействани светлинен и звуков сигнал за преминаваща влакова композиция.

Поради това линейката е блъсната от товарния влак, движещ се от Шумен към Карнобат.

От пътнотранспортно произшествие на място е загинала пътуваща с линейката фелдшерка – М.М., 64-годишна от Карнобат. Водачът на линейката – Д.Д. е настанен за лечение в МБАЛ - Бургас с фрактури на двете ръце със скъсвания на сухожилията, фрактура на лявата подбедрица и фрактура на едно ребро, с опасност за живота.

Около 22.45 часа снощи по четвъртокласния път от с. Везенково в посока с. Велислав, общ. Сунгурларе, в прав участък от пътя с множество дупки по него, задната част на лек автомобил, с бургаска регистрация, управляван от 34 годишния Т.С. от с. Велислав, при извършване на маневра на заден ход, пропада в крайпътния скат.

Водачът се опитал, чрез ръчно избутване, да изведе автомобила на платното, но "Опелът” го повлякъл и премачкал, в резултат, на което Т.С. загинал на място. Трупът на Т.С. е откаран за аутопсия в Катедра "Съдебна медицина” към МБАЛ – Бургас. Работата по случая продължава от служители на Районно управление "Полиция”-Сунгурларе.

Водещи

Най-четени