Внукът на Цар Киро лети с 320 км/ч по магистралата 27.07 | 20:22

Камерите на КАТ хващат по над 2200 „джигити” на ден само по магистралите

От iNews.bg

Внукът на Цар Киро – Ангел Рашков, се е похвалил в профила си във Facebook как кара кола по магистрала "Тракия” с бясна скорост, а стрелката на километража често преминава и над 300 км/ч. Освен това клипчето е било заснето през нощта. Самият Ангел Рашков обаче не твърди, че публикуваното в социалната мрежа видео е негово, а че е свалено от нета. Часове, след като клипчето става известно на медиите, то е изтрито. Нова телевизия припомня, че това няма да е първото нарушение на пътя на Ангел Рашков. До момента той е осъждан за шофиране с фалшива книжка и за даване на подкуп на полицай.

В момента България вече се намира в сезона на най-многото катастрофи и най-много жертви на пътя. Той е през лятото и най-вече в петък, когато трафикът по пътищата е най-интензивен. Особено често се засичат и шофьори, каращи с безумни скорости и то най-вече по магистралите. Рекордът е от над 2200 нарушители, хванати от камерите на КАТ само за 1 ден, предаде Нова ТВ.

От началото на годината при 4 хил. катастрофи са загинали 358 души, а почти 5 хил. са ранени. През миналата година най-много загинали при катастрофи са отчетени през август и септември. Най-много инциденти с фатален край на пътя стават между 18 и 20 ч. - 980 произшествия със 104 убити.

Водещи

Най-четени