Войната по пътищата продължава! Пътят взе две жертви 11.11 | 15:21

Младо момче се заби в дърво, а 38-годишен в боклукчийска кола

От Теодора Кокаланова

Около 09:10 часа на бургаското околовръстно шосе лек автомобил Alfa Romeo с бургаска регистрация, управляван от 38-годишен мъж с инициали М.М. от Бургас застига и блъска в задната част товарен автомобил на сметопочистващата фирма Titan. 

От Областната дирекция на МВР уточниха, че причината за пътнотранспортното произшествие е движение с несъобразена с пътната интензивност скорост. В резултат на удара товарният автомобил е излязъл извън пътното платно. От инцидента на място загинал водача на лекия автомобил. Работата по случая продължава. 

Млад мъж от поповското село Кардам е загинал след удар в крайпътно дърво. За катастрофата, станала вчера (10 ноември) около 14:00 часа на пътя Бяла - Попово - Лозница, съобщават от Областната дирекция на МВР в Търговище. На разклона за село Заветно, 28-годишният Х.Д. от село Кардам при управление в посока Попово, изгубил контрол над автомобила Opel Astra.

Колата напуснала платното и се блъснала в крайпътно дърво вдясно по посоката на движението си. Причината на инцидента е несъобразена с пътните условия и с релефа на местността скорост, допълват от Областната дирекция. След удара младият мъж е починал на място. Тялото му е откарано в МБАЛ в Търговище за аутопсия.  Образувано е досъдебно производство. 

 

 

Водещи

Най-четени