Волен Сидеров: На втори тур няма да подкрепя никого 23.10 | 21:02

Според него Росен Плевнелие ставал за „келнер“, но не и за президент

От Ивелина Георгиева

Националните телевизии, които направиха предизборните дебати за президент, не ми дадоха възможност да вляза в дебат с останалите кандидатпрезидентски двойки. Затова на втория тур няма да подкрепя никого.

Това заяви лидерът на Атака Волен Сидеров на влизане в НДК, предаде репортер на iNews.

Според него Росен Плевнелиев ставал за "келнер" и "салонен управител", но не и за президент.

ГЕРБ с 50 млн. лв. си купи изборите, каза Волен Сидеров. Той обвини медиите, че не са го показвали и не са му дали възможност да участва в нито един дебат. Въпреки че Първанов си отива, "първановщината" си остава, посочи Сидеров.

Той каза, че няма да подкрепи никой от кандидатите на балотажа. "Изборите днес са поредната гавра с българската демокрация", отсече още Сидеров и допълни че никога не би подкрепил лицето Плевнелиев.

"Управлението на ГЕРБ пое по наклонената плоскост на националното предателство." Той използва епитет за тримата кандиди, които са в челната тройка, като ги определи като "надуваеми секс кукли".

Той и колегите му от "Атака" са били коректни с ГЕРБ и Бойко Борисов, но те не са били коректни с тях заключи още Волен Сидеров.

Сидеров каза още, че поведението на "Атака" в парламента ще бъде на български националисти, които искат промяна в икономиката, край на фирмите ЧЕЗ, Е.Он и други такива. "Сега ни успиват с ЕС, предстои да плащаме за фалита на Гърция. Бедна България ще плаща за фалита на Гърция, Португалия и Испания", възмути се лидерът на "Атака".

"Ние сме за преразглеждане на целия икономически модел". На место ниво има само два-трима от кандидатите на ГЕРБ, които заслужават доверие и според него - "за които кметове да дам подкрепата си - за Йордан Лечков и Георги Славов, които са олицетворени на корупцията", попита риторично Сидеров.

Повечето кандидати на ГЕРБ са станали такива със силата на сплашването и парите, обясни той. "Подкрепата ни към ГЕРБ ни костваше минус по отношение на вота. ГЕРБ за мен вече се провали и точно тази пирова победа, която ще отбележа тук, е началото на техния провал, закани се Волен Сидеров."

Водещи

Най-четени