Волен Сидеров пита защо служебните министри се скриха 29.03 | 20:20

“НСО ни ограждаха като овце в кошара", смята лидерът на "Атака"

От Кремена Бедерева

Лидерът на "Атака" Волен Сидеров тази сряда за пореден път се опита да присъства на заседанието на Министерски съвет, но безуспешно.

Но той няма да спре - всяка сряда ще прави опит да бъде допуснат до заседанията на служебния кабинет, заяви в предаването "Лице в лице" по bTV Сидеров.

"Нали протестиращите за това се бориха. Къде са те сега? Вместо да са пред Министерски съвет, тях ги няма. Листи ли редят", пита се Сидеров, като разказа отново случката от сряда, когато служебният министър Марин Райков не го допусна в МС.

"НСО ни ограждаха като овце в кошара вчера. Аз съм представител на медия, и затова трябва да имам достъп”, смята Сидеров. Според него служебното правителство, че не се бори срещу монополите, както направили в последните си дни управляващите от ГЕРБ.

"Ще вкарам Цветанов в затвора, ако се окаже това вярно. Трябва най-после един вътрешен министър да влезе в затвора. Не може да искаш сводките и материалите на МТЕЛ. Трябва да има пълно прочистване на МВР”, закани се лидерът на "Атака".

Водещи

Най-четени