Втори задържан за стрелбата в Благоевград тази сутрин 14.07 | 15:02

Пред къщата, където е било ергенското парти, са намерени около 20 гилзи

От iNews.bg

Полицията в Благоевград е задържала и втори младеж във връзка със стрелбата рано тази сутрин в къща на ул. "Крушево” 20, предаде БГНЕС. По-рано днес също имаше арестуван, който първоначално се опита да избяга. От полицията в областния град обаче не съобщават имената на арестуваните.

Инцидентът там стана рано тази сутрин. Към края на ергенско парти са се чули изстрели, за което съседите са алармирали органите на реда. По ирония на съдбата Областната дирекция на МВР се намира на съседната на къщата улица. Униформените дошли бързо, но първоначално не са задържали никого. Двама младежи излезли от къщата, а след около час се върнали. Тогава полицаите започнали да ги разпитват, а единият побягнал. След като се скрил в близка къща, дошли още полицаи и го извели с белезници.

Засега не е ясно дали вторият арестуван е другият младеж, с когото първоначално полицаите са разговаряли. Работата по случая продължава. Около къщата, от която са се чули изстрелите, има намерени около 20 гилзи. Предполага се, че са от газово оръжие.

Водещи

Най-четени