Второ тяло на жена изплува във водите на язовир "Винево" 25.04 | 15:22

Продължава издирването на другите изчезнали

От Цанка Донкова

Второ тяло е било намерено във водите на язовира край Винево, съобщава регионалният сайт 24rodopi.com. То е на 29-годишната д-р Ширин Мюмюнова Рамаданова, която живеела в кърджалийския квартал "Възрожденци".

Тази сутрин е открит смачкан лек автомобил в близост до мост. В колата е пътувало семейство от четири души - мъж и жена, дъщеря им и 4-годишната им внучка. Те са тръгнали с колата снощи (24 април) след 22:00 часа от Винево.  От проливния дъжд мостът, по който са минали, е бил леко пропаднал.

Семейството от Кърджали е преминало през съоръжението, преди да бъде обозначено с ограничителни ленти, където след това цяла нощ е дежурил полицейски патрул. Днес от микроязовира на селото е извадена колата, около обяд е открито тялото на 56-годишната жена.

Стана ясно още, че изчезналото вчера (24 април) във водния ад семейство е било във Винево по тъжен повод – наскоро се самоубил техен близък.

 

 

"В шок сме от новината. Д-р Рамаданова беше отличен специалист и чудесен човек. Беше в Спешния център, но се премести в кардиологията. Знаем, че има две деца", коментираха лекари от местната болница.

Водещи

Най-четени