ГЕРБ напълни "Арена Армеец" 07.04 | 12:38

Герберите подаряваха карти за игра и бонбони лукчета. Очаква се експремиерът Бойко Борисов да произнесе 30-минутна реч

От Ивелина Георгиева

15 хиляди симпатизанти и членове събра ПП ГЕРБ на националната си конференция преди началото на предизборната кампания в зала Арена Армеец.

На националната конференция партията трябва да представи управленската си програма , както и кандидат-депутатските листи.

Преди началото на мащабното събитие десетки автобуси извозваха привържениците на партията от цялата страна. Движението около залата е спряно.

За всеки присъстващ герберите бяха подготвили пликче с рекламно материали на партията, карти за игра, ключодържател, бонбон лукче и знаменца.

Гостите се настаняваха в залата под звуците на ансамбъл "Българе" , които изпълниха няколко патриотични песни. Националната конференция на ГЕРБ ще продължи два часа.

На нея се очаква експремиерът и лидер на партията Бойко Борисов да произнесе 30-минутна реч, в която да представи приоритетите в управленската програма, както и да се извини за грешките на бившия финансов министър Симеон Дянков.

Сред присъстващите лица са министрите от кабинета "Борисов", депутати от 41 Народно събрание, членове на партията, привърженици, симпатизанти и кандидат-депутати.

Водещи

Най-четени