ГЕРБ стяга редици за пълен мандат 24.10 | 12:30

БСП и ДПС не са алтернатива, категоричен е Цветан Цветанов

От Ани Романова

Тези декларации, които чухме днес, са плод на това, че вие не сте алтернатива. Доказвали сте го винаги, когато сте имали възможността да управлявате. Това каза от парламентарната трибуна председателят на парламентарната група на ГЕРБ и зам.-председател на партията Цветан Цветанов, обръщайки се към БСП и ДПС.

Мога да попитам колко бяха парите, които БСП отпускаха за хората с увреждания - 179 млн. лева. Правителството се обедини около управленска програма, в която парите, които ще се дебатират ще бъдат със 150 млн. лева повече. Проектобюджетът ще бъде на база 116 млрд. БВП, а според програмата през 2021 година да бъде 120 млрд. лева, заяви Цветанов.

В правителството няма задкулисие, всичко излиза наяве. Това, което направи вицепремиерът Валери Симеонов е да се извини на всички, които са се почувствали засегнати. Премиерът Бойко Борисов също се извини на всички от името на правителството. Коалиционният съвет беше, за да направим това, което ни прави по-силни, за да продължим за четиригодишен мандат, каза председателят на ПГ на ГЕРБ.

Стягаме се да управляваме страната четиригодишен управленски мандат и 2021 година ви каним да направим един достоен дебат, за да видят избирателите, че вие не сте алтернатива, завърши Цветан Цветанов, обръщайки се отново към БСП и ДПС, цитира го novini.bg.

Водещи

Най-четени