ГЕРБ ще искат вот на недоверие 17.09 | 08:32

Според Цветанов причината е заради цялостното управление

От Елица Елефтерова

"През последните месеци няма никаква нито дългосрочна, нито краткосрочна политика. Това се забелязва във всички сфери – управлението на еврофондовете, икономика, енергетика, отбрана, образование и т.н. И това повече не може да продължава така." Това заяви пред Нова телевизия зам.-председателят на ГЕРБ Цветан Цветанов.

По тази причина от ГЕРБ в четвъртък ще внесат вот на недоверие към кабинета "Орешарски". Това заяви пред Нова телевизия зам.-председателят на ГЕРБ Цветан Цветанов.

Попитан дали не вреди на партията, защото, независимо че е в опозиция, рейтингът на партията се спуска след този на БСП, Цветанов заяви, че не вижда причина, поради която да вреди.

Прокуратурата е поискала нова проверка на имотите на Цветанов. Това било направено от Делян Пеевски, който от трибуната на Народното събрание е заявил, че такава проверка трябва да бъде направена.

Имало е огромни нарушения при обвиненията, че за кратко време се е сдобил със шест апартамента, обясни Цветанов, като разказа отново кой апартамент от тези, които притежава, на кого е.

По думите му новата проверка е по искане, т.е. тя е част от политическия сценарий. Никой обаче не говорел за големите проблеми, смята Цветанов и като пример посочи проблемите с републиканския бюджет, както и скандала Хохегер и паричния поток около този него.

Най-четени