Гавра! 18-годишен изнасилил момиче, защото не отвърнало на любовта му 16.06 | 10:38

Жертвата е настанена в болница

От iNews.bg

Брутално изнасилване потресе дупничани. 15-годишно момиче стана жертва на насилник, който бил влюбен в жертвата си, но тя не отвърнала на любовта му.

18-годишният Иван Янков в продължение на няколко часа изнасилвал и се гаврил с 15-годишната Д. Ч. Той харесвал момичето, но то отхвърлило ласките му. За "наказание" била изнасилена, пише Struma.bg.

В петък вечерта непълнолетното момиче било на дискотека в кв. "Гиздава махала". Иван, с двама свои приятели, издебнали да излезе от дискотеката, грабнали я и я натикали в автомобил, с който я закарали в местността Вангелова чешма извън града. Там завързали момичето и 18-годишният нерез се гаврил с нея в продължение на няколко часа, за да докаже, че ще е негова въпреки отказа ѝ.

След това развързал момичето и го върнал в града, като го оставил безпомощно близо до дискотеката, откъдето го отвлякъл.

Очевидци видели безпомощното момиче, извикали родителите му и позвънили на тел. 112. Жертвата веднага била приета в Спешния център и настанена в болницата в Дупница.

Насилникът бил задържан малко по-късно.

Жителите в ромската махала обаче искали да се саморазправят с него, затова се наложило две патрулки да обикалят из улиците на квартала, за да предотвратят евентуален линч.

Водещи

Най-четени