Гадже на Тити Папазов му изневерило, той ѝ остригал косата, за да я "накаже" 31.07 | 14:45

Президентът на баскетболния клуб на Левски Константин Папазов публично разказа покъртителна лична история от миналото

От iNews.bg

Президентът на баскетболния клуб на Левски Константин Папазов публично разказа покъртителна лична история от миналото. Във водкаста "При ТоТо" Тити разкри, че е имал интимна връзка с 16-годишно момиче, което му е изневерило с негов много близък приятел.  За да я "накаже", Папазов опитал да остриже косата на момичето. Тъй като тя се дърпала, Тити направил дупки в косата ѝ.

 Всичко това се случило в апартамент в "панелка", а виковете на момичето оглушили целия вход. На помощ се притекъл съсед, който позвънил на вратата. Папазов попитал съседа какво би направил, ако хване жена си в изневяра с най-добрия му приятел. А съседът му отвърнал, че ще я убие. На това Папазов отговорил, че той само "възпитателно" я подстригва. Баскетболният треньор предварително предупредил момичето, че ако му изневери, ще ѝ остриже косата. Връзката на Папазов с въпросното момиче е била преди да се събере със съпругата му Маргарита през 1995-та и след връзката му с плувкинята Невяна Митева в началото на 90-те. Тити Папазов е роден през 1967 година, което означава, че по време на връзката си с 16-годишното момиче е бил на около 25-28 години.

По-рано този месец Тити Папазов избухна срещу жените! Баскетболният треньор нарече с грозни епитети представителките на нежния пол в отговор на въпрос "Кой трябва да е водещият в една връзка – мъжът или жената".

Бомбата Папазов, който беше кандидат за кмет на София преди години вървеше по време на анкета на столичния булевард "Витоша", на която отговаряше в движение.

"Жените много обичат да командват, но истинската жена е тази, която командва у дома, а пред обществото декларира авторитета на своя мъж. Но те са много малко. Повечето са комплексирани и тъпи", каза Тити Папазов, цитиран от "България Днес".

Водещи

Най-четени