Ген. Атанас Атанасов: Снайперисти пазят лидера на ГЕРБ Бойко Борисов около дома му в Банкя 24.06 | 15:30

По принцип имам информация, когато има по-голям риск за сигурността. Според мен конкретика, когато се касае за заплаха на физическо лице, не бива да става публична информация.

От iNews.bg

Съпредседателят на "Демократична България" ген. Атанас Атанасов заяви, че в публичното пространство са се появили снимки, на които е видно, че снайперисти пазят лидера на ГЕРБ Бойко Борисов около дома му в Банкя.

"Това притеснява страшно много хора. Аз съм залят от телефонни обаждания и то от неслучайни хора. И тъй като тези мерки се взимат от комисия, в която двама от членовете са назначени от Вас, аз не знам дали сте информиран за това. Ако в наверечието на съставянето на правителство има заплаха за мандатоносилетя, това е изключително важен проблем за държавата", каза пред държавния глава депутатът и помоли, ако има такава информация, да бъде споделена в обществото.

По принцип имам информация, когато има по-голям риск за сигурността. Според мен конкретика, когато се касае за заплаха на физическо лице, не бива да става публична информация. Това е мой принцип, но ще говоря със службите за сигурност, за да изискам такава информация, гласеше отговорът на президента Радев.

Водещи

Най-четени