Георги Марков: Европа е със свалени гащи! 25.03 | 09:01

Тя е слаба, ислямизирана и беззащитна, смята екс конституционният съдия

От iNews.bg

Днес Европа е със свалени гащи, тя е слаба, ислямизирана и беззащитна и е тежко болна от либерализъм, заяви в предаването "Тази сутрин" на БиТиВи Георги Марков. По думите Меркел пък е най-големият защитник на мултикултурализма. "Как ще наричаш имигранти едни хора, които са престъпници, които нарушават граници?", риторично попита той в коментара си за бежанската криза и кървавите атентати в Брюксел.

 "Няма как тези хора, които късат сутиените и гащите на жени пред светата катедрала в Кьолн навръх Нова година, да се нарекат бежанци и мигранти", категоричен бе Марков. Той нарече квотите за бежанци "тъпизъм"  и поясни възмутено: "Това да не ти е брюкселско зеле!"

По думите му са необходими нови евроизбори и нови лидери и нова Европа, иначе "Бог да я прости", смята той.

"Как ще се проведе Европейското по футбол във Франция след два месеца - ами те ще ходят с автомати по гъза ти и да гледат лимонадата и носните ти кърпички", изригна бившият висш съдия.

Той похвали Вишеградската четворка, която е издигнала е стена и се е справила с бежанската криза: "Шапки им свалям на тези страни".

Според Марков, Ероган, на когото е възложено да пази християнския ред, ляга с едно, а се буди с друго. "Точно султанът ли ще варди християнската ни държава",  заключи той.

Водещи

Най-четени