Главсекът на МВР: Митьо Очите очевидно е фактор в региона, но сигурността в Слънчев бряг е на ниво 10.06 | 13:51

„Считам, че след като извършителят на убийството е задържан въоръжен с оръжието на престъплението, минути след извършването му, и е привлечен като обвиняем, и е в ареста в Бургас, няма какво да добавя“, каза Георги Костов

От iNews.bg

Очевидно Митьо Очите е фактор в този регион, очевидно е в полезрението на МВР и очевидно плод на тази активност на МВР е и присъдата на въпросното лице, която той е изтърпял. Това заяви главният секретар на МВР Георги Костов пред журналисти във връзка със стрелбата в Слънчев бряг, предаде БГНЕС.

Той потвърди, че Желязков продължава да е предмет на интереса на МВР.

Костов е убеден в бързината на реакцията на МВР след получаване на сигнала за инцидента. Според него е показателен и фактът, че Митьо Очите вече не ходел като минали години, придружаван от 40 души накуп, нито в тази ситуация са били с него, облечени с бронежилетки, носещи кирки и лопати.

"Това означава, че действията на МВР са в правилна посока", обобщи главният секретар на ведомството.

Въпреки показната стрелба в курорта, главсекът на МВР заяви, че сигурността в Слънчев бряг е на добро ниво.

"Сигурността в Слънчев бряг е на добро ниво… Считам, че след като извършителят на убийството е задържан въоръжен, с оръжието на престъплението, минути след извършването му и е привлечен като обвиняем, и е в ареста в Бургас, няма какво да добавя", коментира той.

МВР продължава да издирва един от заподозрените за стрелбата.

Водещи

Най-четени