Грък преби българка и я изхвърли на пътя 31.03 | 16:06

Жената е открита на път Е-79 край Симитли

От Ралица Стоянова

39-годишна българка бе пребита и изхвърлена от автомобил на главен път Е-79 край град Симитли от приятеля й - гръцки гражданин, информират от МВР Благоевград.

Жертвата била забелязана от шофьора на преминаващ автомобил, който подал сигнал в полицията и откарал окървавената жена до Спешния център в Симитли.

След обработване на раните по главата и тялото й, 39-годишната В. К. дала показания пред разследващите. Разказала, че е родом от град Правец и работи в южната ни съседка от 19 години. През последните седем живяла на семейни начала с грък.

Снощи двамата отишли на заведение в Благоевград. Около полунощ тръгнали да се прибират и се скарали. Мъжът започнал да удря приятелката си, включително и с твърд предмет, който се намирал в колата му. След това я изритал от автомобила и продължил по пътя си.

Униформените в Благоевград подала сигнал до "Пътна полиция” и граничните власти за издирване на гръцкия гражданин. Поради забавянето на сигнала обаче мъжът най-вероятно е успял безпрепятствено да се прибере в родината си.

Водещи

Най-четени