ДПС пожелава на добър път на Миков 28.07 | 13:46

Той увери новия лидер в градивната нагласа на партията

От Лазар Тодоров

Лидерът на ДПС Лютви Местан поздрави Михаил Миков за победата му на конгреса на БСП. След оспорван балотаж с министърът на икономиката и енергетиката в оставка Драгомир Стойнев, председателят на 42-рото народно събрание, бе избран за лидер на партията.  

"Непоколебимост в отговорната мисия да работите с авторитет и политическа авангардност", пише в писмото си Местан. В поздравителния текст лидерът на либералите в страната, отбелязва че вижда в лицето на Миков опитен политик с парламентарна аура, който притежава европейска комуникативност.

"Във Вас приветствам авторитета да се работи последователно в името на конструктивната политика без дребнавостта на самоцелната партийност за европейското бъдеще на България", заяви той към новия лидер на червените.

В писмото си Местан уверява Михаил Миков в градивната нагласа на ДПС - "да влагаме политическата си себестойност за националните приоритети през които да преведем България през реформите за висок стандарт на гражданите и за стабилна демокрация в държавата".

 

 

 

Водещи

Най-четени