Да срещнеш непознати мъж и жена в спалнята си - на врачанин му се случи 24.06 | 12:25

Двамата са опитали да извършат кражба

От Цанка Донкова

Спалнята е най-интимната стая в дома на човек. Там рядко влизат чужди хора, а ако това се случи, те обикновено са със собственика / собственичката на къщата. Ето защо да срещнеш непознати в тази стая е най-малкото необичайно. На врачанин обаче му се е случило подобно "приключение".

Човекът е заварил непознати мъж и жена в спалнята си, които при появата му успели да избягат, съобщава Конкурент. Установено е, че причината двамата да са там е кражба.

Инцидентът е станал в неделя (22 юни) около 16:30 часа. Мъжът, който е подал сигнал до полицията живее в апартамент в ж.к. "Дъбника". Прибирайки се вкъщи той е заварил в дома си мъж и жена в спалнята. След като на място са пристигнали униформените и са направили оглед, са започнали да издирват извършителите.

По-късно двамата непознати са задържани. Това са 20-годишната Е.Ш. и 28-годишният С.С. от село Бръшляница, община Плевен.

Преди да се промъкнат в жилището на врачанина, криминалното проявените са влезли и в друг апартамент отново в същия комплекс. От там успели да задигнат дамска чанта с множество документи и вещи на обща стойност около 300 лева. От полицията уточняват, че крадците са влезли през незаключената входна врата на апартамента. Двамата са криминално проявени за грабежи.

Водещи

Най-четени