Да счупиш глупомера: Бранят арестувания за подкуп райкмет Ралев с фланелки с лика на Борисов 06.06 | 14:20

Именно премиерът даде зелена светлина за акцията срещу корумпирания властник от квартал Кършияка

От Деляна Илиева

Меко казано странен начин намериха от третодивизионния Марица, за да бранят арестувания за подкуп от 60 000 лева кмет на район Северен в Пловдив - Ральо Ралев. Факт е, че райкметът е в управителното тяло на кършиякалии, които догодина ще гонят завръщане в професионалния футбол. Също така обаче е факт, че маричани, които са дали на футбола имена като Ицо Стоичков, Сашо Кривия, Краси Чомаков, Асен Николов-Бебето и още куп звезди, изразяват подкрепата си към Ральо с меко казано алогичен подход.

Това е така, защото на официалната си страница във Фейса са пуснали текст, а към него са прикачили 2 снимка. На едната от тях Ралев се е снимал в компанията на още хора като всички са се облекли във фланелки с лика на премиера Бойко Борисов.

Припомняме, че именно министър-председателят нареди на КПКОНПИ да следят, подслушват и в крайна сметка да арестуват Ральо, след като получи сигнал от изнудвания строителен предприемач Здравко Ангелов. Ето защо е по-скоро потрошаващ глупомера начинът, по който Марица брани районния кмет.

ЕТО КАКВЪВ Е И ТЕКСТЪТ КЪМ СНИМКИТЕ В ОФИЦИАЛНИЯ САЙТ НА КЛУБА:

Президентът на "Марица" г-н Христо Христов изказва от свое име и от името на клуба подкрепата си към кмета на пловдивския район "Северен" г-н Ральо Ралев, като изказва благодарност към него за многократната му помощ към "Марица" през последните години.

2162523


Водещи

Най-четени