Две инициативи за младежи се провеждат в столицата 15.03 | 09:28

Ще бъдат раздадени на отличилите се в грижата за децата институции

От iNews.bg

Столична община – дирекция "Превенция, интеграция, спорт и туризъм”, организира традиционно инициативите "Нашият училищен спортен празник” и "Младежки свят и Доброволчество”. В рамките на инициативите бе отправена покана към всички столични образователни институции и техните Ученически съвети, Ученически парламенти, Училищни настоятелства, административни ръководства и неправителствени организации за представяне на проектни идеи за един по-различен спортен празник и една по-различна доброволческа инициатива.

Мероприятията се провеждат в партньорство с Национална спортна академия "Васил Левски”, Британски съвет, Асоциация за развитие на София, Национално издателство за образование и наука "АЗ Буки” и "Спортс Мениджмънт България”.

На официалната церемония ще бъдат връчени наградите на отличените институции в двата празника, която ще се проведе на 15 март 2018 г. от 15:00 часа в официална зала в сградата на ул. "Париж” 1. Връчването на наградите ще се състои в присъствието на кмета Йорданка Фандъкова, на председателя на Столичен общински съвет Елен Герджиков и на началника на РУО София-град Ваня Кастрева. Специални награди и много изненади са подготвили дирекция ПИСТ и спомоществователи, включили се инициативите.

Водещи

Най-четени