Две тежки катастрофи - две жертви на пътя 17.03 | 15:50

20-годишен мъж загина при тежка катастрофа във Върбица, а 68-годишен водач на каруца пък загина при катастрофа в Бургаско

От Кремена Бедерева

20-годишен мъж загина при тежка катастрофа във Върбица, съобщиха от ОД на МВР – Шумен.

Около 08:34 часа в оперативната дежурна част на ОДМВР Шумен и оперативния комуникационно информационен център на ОУПБЗН Шумен е получен сигнал, че на ул. "Септемврийско въстание” в град Върбица е възникнал тежък пътен инцидент.

На място са изпратени служители на участък "Пожарна безопасност и защита на населението” - Върбица, служители на Районно управление "Полиция” – Велики Преслав и екип на центъра за спешна медицинска помощ Върбица.

По първоначални данни лек автомобил Renault 19, с шуменска регистрация, управляван най-вероятно от 29-годишния Н. Н., собственик на автомобила от село Менгишево, е излязъл вляво от пътното платно и се ударил в дърво. На място е загинал 20-годишен мъж от село Менгишево.

В МБАЛ Шумен са транспортирани за оказване на помощ – 39-годишен мъж с контузия на главата и травма на око, 15-годишната му дъщеря, с вътрешен кръвоизлив и 29-годишният Н.Н. с травма на главата, с вътрешен кръвоизлив и фрактура на дясна ръка, всичките от село Менгишево. Взети са им кръвни проби за химичен анализ.

Извършен е оглед от оперативна група в състав разследващ полицай, експерт-криминалист и съдебен лекар. Образувано е досъдебно производство. Работата по изясняване на случая продължава.

68-годишен водач на каруца пък загина при катастрофа, съобщиха от ОД на МВР - Бургас.

Около 07.40 ч. между селата Орлинци и Суходол, община Средец, лек автомобил Volkswagen, с бургаска регистрация, управляван от 26-годишната М. В. от Карнобат, поради движение с несъобразена скорост застига и блъска движеща се отпред каруца, управлявана от 68-годишния М. М. от с. Орлинци.

От пътнотранспортното произшествие на място загива водачът на каруцата. Работата по случая продължава.

 

 

Водещи

Най-четени