Двойник на Ники Михайлов участвал в катастрофата край "Църна маца" 18.05 | 13:55

И като пострадал, и като пътник няма данни той да е участвал в произшествието на АМ "Тракия"

От Ивелина Георгиева

Няма информация футболистът Николай Михайлов да е участвал в катастрофата на АМ "Тракия", състояла се днес сутринта - 18 май. Това съобщи главен инспектор Иван Златанов, началник-отдел "Тежки пътнотранспортни произшествия" към СДВР.

Той уточни, че и като пострадал, и като пътник няма данни Ники Михайлов да е участвал в ПТП-то. Златанов заяви, че един от водачите в произшествието много прилича на футболиста и затова е станала грешка. "Човекът на 80% приличаше на футболиста Николай Михайлов", каза Златанов.

Седем са били участниците в произшествието – 4 автомобила, 2 ТИР-а и бус. При верижната катастрофа край "Църна маца" загина един човек. Предмет на изясняване е причината за произшествието, уточни още Златанов.

Става дума за катастрофирал лек автомобил Opel Astra, който се е блъснал в мантинелата вляво от пътя, настилката е била мокра, а видимостта - намалена. След което верижно в Opel-а се удрят и останалите участници в произшествието. Водачът на Opel-а е починал и има още седем ранени, които са настанени в болница, без опасност за живота.

iNews припомня, че по-рано тази сутрин бе съобщено, че вратарят на националния отбор по футбол Николай Михайлов е пътувал в една от колите, които се сблъскаха на магистрала "Тракия" край "Църна маца".

Първоначално се твърдеше, че той не е пострадал и състоянието му е добро. Движението в участъка на входа на София беше пренасочено по обходен маршрут за няколко часа, като към момента магистралата вече е отворена.

Водещи

Най-четени