Ден на Бащата! Военният музей очаква гостите си 11.06 | 09:42

Армията представя военните автомобили на сухопътни войски

От iNews.bg

От 10:00 до 18:00 часа, с вход свободен и разнообразни забавления, в Националния военноисторически музей (НВИМ) ще се проведе "Ден на бащата", посветен на специалната връзка между детето и бащата.

Специално за събитието Българската армия ще представи военни автомобили от Сухопътни войски – Мерцедес и Хамър, катапултна седалка на Военновъздушните сили, високопроходима линейка, участвала в мисии.

Многобройните партньори на музея са подготвили вълнуващи атракции, много игри и награди.

Посетителите ще се почувстват като истински войници в кабините на ракетен комплекс 2К 52 ФРОГ "Луна-М" и вертолет МИ-24.

Търсачите на силни усещания ще бъдат предизвикани да изкачат 8-метрова стена за катерене и да се присъединят към скаутския лагер на открито, в състезателните тренажори ще се превърнат в професионални пилоти от Formula 1, а малчуганите ще могат да скачат на воля върху голям матрак.

Завладяващият Свят на играчките, изпълнен с цветове, фантазии и чудеса, ще очаква всички деца с много игри и атрактивни забавления. Ще бъде обособено пространство и за бебета, в което със специални активности ще се насърчава партньорството между родителя и детето.

Конструктор за млади откриватели, сглобяване на къщички и колички, видеоигри, решаване на загадки, приказки за парите и разнообразни интерактивни игри не само ще стимулират детското логическо мислене, но и творческото въображение на малчуганите.

А най-бързо разрастващата се образователна платформа ще ги предизвика да научават нови неща, забавлявайки се.

Водещи

Най-четени