Деница Гаджева: Ние преследваме демонстрации и излишна показност 02.02 | 10:41

Според депутатите различната сексуална ориентация е „болест“

От Теодора Кокаланова

"Нека различните седят по заведенията, ние преследваме демонстрации и излишна показност", коментира депутатът от Атака Деница Гаджева по bTV по повод днешния противоречив празник.

Според Гаджева трябва публичното демонстриране на хомосексуална ориентация да стане наказуемо. По думите й всеки, който държи гей за ръка на гей парад и подобни организирани изяви, трябва да бъде глобен.

"Хомосексуалистите създават мейнстрийм, едно модерно движение. То увлича такива, които не са с такава сексуална ориентация и ги превръща в различни", коментира тя.

Това, че децата ни се възпитават към толерантност към различните, не е нормално, тъй като едно дете на 5 не може да има представа за своите пориви и ориентации", смята тя. Гаджева допълни, че политиката в страната ни за разрешаване на подобни инициативи, обуславя дори и демографската криза.

Тя защити исканията на партията за промяна в Наказателния кодекс  за наказание лишаване от свобода и парична глоба до 10 000 лева за манифестиране на подобна принадлежност.

Според найния съпартиец Илиян Тодоров организирането и участието в митинги подстрекава децата към такава сексуална ориентация, което не е нормално.

"Инцестът ни притеснява”, сподели Гаджева, според която кръвосмешението е закономерна последица от хомосексуализма. Националисите се обявиха против искането на Европа да вкара инцеста като норма. "Ние не бихме участвали в подобна Европа", категорични бяха те.

"Нека не се опитваме болестта да я приемаме, нека не се съгласяваме с промиването на мозъците на нашите деца и със секса с животни", пропагандираха от "Атака".

Водещи

Най-четени