Депутатите ваканцуват до 5 януари 23.12 | 16:59

Тогава ще продължи и дискусията по внесеното от "Възраждане" проекторешение за създаване на временна комисия за установяване на всички факти и обстоятелства относно въведените у нас противоепидемични мерки срещу COVID-19

От iNews

Депутатите излязоха в Коледна ваканция до 5 януари, когато ще се проведе първото пленарно заседание за новата година.

Тогава ще продължи и дискусията по внесеното от "Възраждане" проекторешение за създаване на временна комисия за установяване на всички факти и обстоятелства относно въведените у нас противоепидемични мерки срещу COVID-19.

От партията на Костадин Костадинов отново поставиха въпроса нсъс зеления сертификат и попитаха какви са данните за смъртни случаи от ваксини, както и за тяхната ефективност. В 14.00 часа обаче председателят на НС Никола Минчев прекъсна заседанието с аргумента, че е изтекъл работният ден. Той обеща след празниците дебатите по темата да продължат.

Никола Минчев поздрави и представителите на медиите, отразяващи дейността на парламента, с предстоящите Коледни и новогодишни празници, в съобщение на пресцентъра на парламента.

"Пожелавам Ви в светлите дни на Рождество Христово да бъдете заобиколени от любимите си хора, да усетите топлината и уюта на семейното огнище и с нови сили и ентусиазъм да прекрачите прага на 2022 година.

Искрено се надявам новата година да бъде здрава, щастлива и плодотворна за всеки един от Вас и успешна за България", се казва в поздравлението на председателя на парламента.

 

Водещи

Най-четени