Депутатите обсъждат утре законите за референдумите, банковата несъстоятелност и висшето образование 20.07 | 19:36

Ще изслушат и доклад на Сметната палата за ефективността на банковия надзор в БНБ

От iNews.bg

На извънредно заседание утре – 21 юли, парламентът ще продължи с обсъждането на второ четене на промените в Закона за пряко участие на гражданите в държавната власт и в местното самоуправление. Заседанието ще е се проведе от 11.00 до 17.00 часа, става ясно от сайта на Народното събрание.

Дневният ред за утре предвижда още обсъждане на Проект за решение за откриване на филиал в Шумен на Медицинския университет "Проф. д-р Параскев Иванов Стоянов" във Варна.

Депутатите ще гласуват на първо четене промени в Закона за банковата несъстоятелност и в Закона за висшето образование. На второ четене пък ще бъдат гласувани промени в Закона за митниците.

Парламентът ще обсъди утре и изменение на Решение от 29 април 2015 г. за възлагане на Сметната палата на одит по изпълнението: Ефективност и ефикасност на банковия надзор, осъществяван от БНБ за периода от 1 януари 2012 г. до 31 декември 2014 г., както и одобряване на решение на Съвета на ЕС от 26 май 2014 г. за системата на собствените ресурси на Европейския съюз.

 

Водещи

Най-четени