Депутатите стигнаха дъното! Крещят и се обиждат в ефир заради Делян Добрев 25.10 | 11:03

Таско Ерменков и Методи Андреев влязоха в словесна схватка

От iNews.bg

Една от горещите теми тези дни определено е тази АЕЦ "Белене" и имунитета на енергийния министър Делян Добрев, който доброволно се отказа от него. Именно същия въпрос скара и народните представители Таско Ерменков от БСП и Методи Андреев от ГЕРБ, които влязоха в люто словесно съревнование в национален ефир.

"До мен стои един психически лабилен човек, който е невъзпитан и не си е пил лекарствата. Ей, простак такъв”, обърна се Ерменков към колегата си от ГЕРБ.

В отговор Андреев обвини опонента си, че е излъгал държавата и го нарече гьонсурат.

"Вие сте хулиган, простак и идиот”, допълни депутатът от БСП.

А по темата за Добрев Андреев обясни, че е бил много изненадан, че прокуратурата поискала имунитета му, защото той е честен и почтен човек. Според него не бива да се търси политически контекст в действията на прокуратурата. 

1795095

"Това, което силно ме притеснява, е че ние продължаваме да говорим дали да има "Белене” или не трябва, а не защо са продължили плащанията”, заяви от своя страна депутатът от БСП Таско Ерменков.

По негово мнение вината за спрения проект струва 212 млн. евро лихви, които трябва да плати държавата. Според него Съветът на директорите на БЕХ дава съгласие на НЕК, в което да се продължат плащания в намален обем към компанията "Уорли Парсънс".

Водещи

Най-четени