Депутатите ще мъдрят кога има конфликт на интереси и кога не 19.03 | 08:05

Ще се разглеждат на първо четене и промените в Закона за гражданското въздухоплаване

От Цанка Донкова

Депутатите ще гласуват на първо четене промени в Закона за предотвратяване и установяване на конфликт на интереси. Единият законопроект е внесен от Мая Манолова и Кирил Добрев, а другият - от Министерски съвет.

Народните представители ще разгледат на първо четене промени в Закона за гражданското въздухоплаване и в Закона за подпомагане на земеделските производители.

Парламентът ще ратифицира Споразумението между правителството на Република България и Европейската организация за разработване на метеорологични спътници (EUMETSAT) относно присъединяването на Република България към Конвенцията за учредяването на Европейска организация за разработване на метеорологични спътници (EUMETSAT) и свързаните ред и условия, на Конвенцията за учредяване на Европейската организация за разработване на метеорологични спътници (EUMETSAT) и на Протокола за привилегиите и имунитетите на Европейската организация за разработване на метеорологични спътници (EUMETSAT) и Меморандума за разбирателство между Министерството на отбраната на Република България, Министерството на националната отбрана на Република Гърция и министъра на националната отбрана на Република Полша относно изграждането, администрирането и функционирането на Център за изследване, изграждане и усъвършенстване на способности на НАТО за управление на кризи и реагиране при бедствия, подписан на 28 август 2013 г. в Норфолк, Съединени американски щати.

Водещи

Най-четени