Депутатски автомобили пак се оказаха със скоби 20.03 | 16:51

Возилата са били паркирани в "синя зона“ на площад "Свети Александър Невски"

От Цанка Донкова

Депутатски автомобили пак се оказаха със скоби. Четири коли на народни представители бяха закопчани от служители на Центъра за градска мобилност пред Народното събрание, съобщава Булфото.

Возилата са били паркирани в "синя зона" на площад "Свети Александър Невски". Депутатът от "Атака" Илиан Тодоров пръв се е бръкнал с 30 лева, за да освободи автомобила си. Напразни са останали опитите на народния представител да обясни, че от осем месеца е спирал на това място, без да го санкционират.

Блокиран се е оказал и автомобилът на заместник - председателя на Енергийната комисия и депутат от Коалиция за България Явор Куюмджиев. Джипът на неговия колега Георги Андреев също се е сдобил със скоба.

Четвъртият автомобил е останал с неидентифициран собственик, тъй като неизвестният депутат предвидливо е тикнал пропуска, така че да се закрие името му.

В края на януари от Центъра за градска мобилност закопчаха повече от 15-ина депутатски коли пред Парламента, та се наложи да бъде прекъснато заседанието на Народното събрание.

Водещи

Най-четени