Десети ден продължава издирването на 25-годишния Емил Боев 07.02 | 18:45

Вчера в емоционално видео братът на Емил обяви че дава 100 000 лв. награда на човека, който открие младия мъж или предостави достоверна информация за него

От iNews.bg

Десети ден продължава издирването на 25-годишния Емил Боев, който изчезна в Перник след фестивала "Сурва". Близки, доброволци, спасители, пожарна, полиция и водолази обхождат града и околността. За момента, обаче, без резултат. 

Днес брат му Мартин Боев разпространи в профила си в социалните мрежи важна информация за издирването. Той публикува стара снимка на Емил, но със същите дрехи, с които е бил в деня, когато е изчезнал. 



"Току-що виждам снимка, която е на Емил с актуалните дрехи на изчезването му. За мен това е много важно, тъй като доста хора се припознават. Моля, споделете я, и благодаря за подкрепата дотук", написа Мартин.

"В Перник на терен и по сигнали сме, засега нищо, което да бъде достатъчно важно за споменаване. Ще държа максимално в течение", допълни още той. 

Вчера в емоционално видео братът на Емил обяви че дава 100 000 лв. награда на човека, който открие младия мъж или предостави достоверна информация за него. Той не изключи и Емил Боев да е бил похитен.

Водещи

Най-четени