Джамбазки от Мелник: Да сложим край на либералния геноцид 31.08 | 17:20

Битката срещу ИК трябва да продължи, настоя Нено Димов

От iNews.bg

ВМРО трябва да стане неизменна част от управлението на държавата, за да продължим да отстояваме интересите на българските граждани. За това призова в Мелник евродепутатът Ангел Джамбазки, който участва във форума "Европейският съюз и националните държави". Събитието има за цел да дискутира бъдещето на различните европейски нации в рамките на Европейския съюз.

"Европа на отечествата и нациите е на дневен ред в дебата за ЕС. Идеята да отстояваш суверенитета и националността, за да бъде сложен край на либералния геноцид. Сега е времето да отстоим вековните си идеали и да защитим нашите сънародници от пълзящия либерализъм", поиска още българският представител в ЕП и заместник-председател на ВМРО при откриването на конференцията.

Министърът на околната среда и водите Нено Димов изнесе също лекция по темата консерватизъм. Основният акцент в нея бяха човекът, общността, традиционното семейство и ценностите, които те носят.

"Срещу безродниците политическата битка е успешна, когато се провежда без войни и кръв. Консервативно-патриотичната вълна, която се надигна в Европа, ще се радвам да даде своите плодове преди да се стигне до крайности. Човек живее в определена среда, където негови близки хора са семейството, Родината. Семейството е това, което ни крепи – разрушим ли го, губим корените си. Така човек става лесно манипулируем. А манипулират ли съзнанието на човека по отношение на пола – това вече е нещо различно, това не е човек", възмути се Димов и допълни:

"Следващото нещо, което се атакува е общността. Либералните идеи атакуват консервативните ни ценности. Идеалите на тези хора са сгрешените ценности, които водят до това един индивид да е слаб и лесно контролируем. Това, че 7-8 министри гласувахме против, и благодарение на ВМРО, Истанбулската конвенция не беше приета, е една малка битка. Тя трябва да продължава и на местно ниво, на държавно и европейско паралелно", обобщи Димов.

Прочети още на: https://www.dnes.bg/politika/2019/08/31/djambazki-ot-melnik-da-slojim-krai-na-liberalniia-genocid.421456

Прочети още на: https://www.dnes.bg/politika/2019/08/31/djambazki-ot-melnik-da-slojim-krai-na-liberalniia-genocid.421456

Водещи

Най-четени