Диана Найденова се връща на екран 25.08 | 14:47

Журналистката готви интервюта с лидерите на партии, които имат шанс да влязат в парламента

От Цанка Донкова

Диана Найденова отново се връща в медиите. След като тя се отказа да бъде едно от емблематичните лица на "Нека говорят" с мотива, че не иска да се занимава повече с журналистика, сега явно отново е променила решението си. Тя ще се появи на екрана на Нова телевизия с поредица от интервюта с лидерите на политическите сили, които се очаква да влезнат в следващия парламент.

"Всички лидери на партии, които имат шанс да влязат в следващото Народно събрание, са приели поканата ми да направим интервюта, които няма да бъдат стандартни. Има нещо, което притеснява както мен, така и хората, които ще интервюирам. Ще кажа само, че жените не сме добри шофьорки". Това заяви Найденова в ефира на Нова телевизия.

Според социологическите проучвания пет партии ще имат шанс да влязат в парламента - ГЕРБ, БСП, Реформаторският блок, ДПС и "България без цензура". "В рамките на кампанията ние ще добавяме още партии и коалиции", коментира Найденова.

Последователността за излъчване на интервютата на Диана Найденова бе изтеглена с жребий. Според него първа бе изтеглена партия ГЕРБ, последвана от БСП, "България без цензура", ДПС и Реформаторският блок.

Интервютата на Найденова ще представляват 20-минутни клипчета, които ще се излъчват в четирите недели на предизборната кампания.

Водещи

Най-четени