Дигиталният дневен ред на Европа – реалност или все още предизвикателство? 20.09 | 08:22

Еврокомисарят ще посети също демонстрация на услугите за спешни повиквания при пътно-транспортни произшествия (така наречените eCall Services)

От Кремена Бедерева

Заместник-председателят на Европейската комисия Нели Крус ще бъде на официално посещение в България по покана на премиера Бойко Борисов. Тя ще се срещне с президента Росен Плевнелиев и министър-председателя Бойко Борисов, както и с министъра на транспорта и информационните технологии Ивайло Московски.

Ще се проведе форум за информационни технологии "Дигиталният дневен ред на Европа – реалност или все още предизвикателство?", с присъствие на Нели Крус. На форума ще присъстват представители на българското правителство и бизнес средите, за да обсъдят въпроси за бъдещето на информационните технологии.

Еврокомисарят ще посети също демонстрация на услугите за спешни повиквания при пътно-транспортни произшествия (така наречените eCall Services), ще проведе официален обяд с група "дигитални шампиони” от няколко европейски страни и ще проведе открита среща с журналисти.  

Водещи

Най-четени