Днес преди обяд ще преобладава слънчево време 14.06 | 09:15

Максималните температури ще са от 24°-26° в източните до 29°-31° в западните райони от страната

От iNews.bg

Днес преди обяд ще преобладава слънчево време. След обяд отново ще се развива купеста и купесто-дъждовна облачност, ще има краткотрайни, на места интензивни валежи от дъжд с гръмотевици. Ще има условия за градушки и временно усилване на вятъра. Ще духа до умерен вятър от запад-северозапад. Максималните температури ще са от 24°-26° в източните до 29°-31° в западните райони от страната.

В планините ще има разкъсана облачност, след обяд купесто-дъждовна и на много места ще има краткотрайни, временно интензивни валежи и гръмотевици. Ще духа умерен и временно силен северозападен вятър. Максималната температура на височина 1200 метра ще е около 17°, на 2000 метра - около 11°.

Преди обяд по Черноморието ще има и слънчеви часове, но след обяд ще се развива купеста и купесто-дъждовна облачност и на много места ще превали и прегърми. Ще духа слаб западен вятър, който след обяд ще се ориентира от юг-югоизток. Максималните температури ще са 23°-25°. Температура на морската вода 19-22, северно от нос Калиакра e 16 и 17 градуса. Вълнението на морето ще е 1-2 бала.

Водещи

Най-четени