До 25°С днес, но ще е облачно 08.10 | 09:00

Времето ще е чудесно за разходки в планините

От iNews

През деня във вторник ще преобладава слънчево време. След обяд от запад облачността ще се увеличи, но ще е предимно разкъсана висока облачност. До обяд ще духа слаб южен вятър.

Максималните температури ще са между 25-26°С в североизточните райони и Горнотракийската низина, малко по-нискки - до 25°С в Западна България.

Времето в София

През деня максималните температури ще са около 25°С. През деня ще е слънчево, а след обяд и с разкъсана висока облачност Ще духа слаб южен вятър. Ще започне още повишение на температурите.

Времето в планините - условията за туризъм ще са чудесни!

Времето ще е предимно слънчево. Ще продължи да духа умерен южен вятър. Максималната температура на височина 1200 метра ще бъде около 19°С, на 2000 метра - около 9°С.

Времето по Черноморието

Над Черноморието преди обяд облачността ще бъде разкъсaна. След обяд ще преобладава слънчево време. Ще продължи да духа умерен вятър. Максималните температури ще са между 22° и 24°C. Температурата на морската вода е 18°-20°C. Вълнението на морето ще бъде 2-4 бала.

Времето на Балканите

Предимно слънчево ще бъде в централните и източни райони на полуострова и южните части на Гърция. Влошаване на времето и гръмотевици се очакват над Западните Балкани.

Прогноза: Имре Дузмат, Meteo Balkans

Водещи

Най-четени