Доган: Понякога съм се сърдил на съдбата, че ме направи политик, но сега й се извинявам 12.12 | 17:15

За да бъдете равнопоставени с другите политически сили, трябва да сте една поне една крачка, но не и повече, пред тях в сканирането, визирането и реформирането на света, в който живеем. Ако изпреварването на другите е непоносимо за тях, тогава ще се превърнем в събирателен образ на врага за всички, каза почетният председател на ДПС

От iNews.bg

Понякога така съм се сърдил на съдбата, че ме направи политик, но като гледам как се развивате, значи трябва да се извиня на съдбата, защото получавам удовлетворение от това, че сте модел за другите. Това заяви онлайн почетният председател на ДПС д-р Ахмед Доган по време на конференцията на ДПС.

"Убеден съм, че ни предстои много интересно бъдеще, осебено в контекста на вашата отговрност", допълни Доган.

"Благодаря ви, че ви има", подчерта почетният председател на партията.

За да бъдете равнопоставени с другите политически сили, трябва да сте една поне една крачка, но не и повече, пред тях в сканирането, визирането и реформирането на света, в който живеем. Ако изпреварването на другите е непоносимо за тях, тогава ще се превърнем в събирателен образ на врага за всички. Този императив е валиден за всички формации, които се появяват на бял свят като съпротива срещу асимилирането на тяхната идентичност. Намирането на оптималния баланс в съотношението - какви сме и как искаме да се легитимираме съобразно политическото време в обществото, е изкуството за правене на политика. Това се посочва в поздравителен адрес на почетния председател на ДПС д-р Ахмед Доган по повод юбилейния десети конгрес на партията.

"Убеден съм, че ни предстои много интересно бъдеще, осебено в контекста на вашата отговрност", подчерта почетният председател, който е сочен за бос на паралелната държава срещу, която в България много хора протестират от средата ан ялтото насам.

Във форума онлайн се присъедини и турският президент Реджеп Тайип Ердоган.

"Вярвам, че Движението за права и свободи, заело своето важно място в българската деомокрация, ако е рекъл Господ, ще продължи продължи по своя път с по-всеобхватно и приобщаващо разбиране през новия период", каза той.

"Турция също ще продължава да бъде до вас, на основата на добросъседските си отношения, приятелството си и съюзническите връзки с България", каза в своето видеообръщение президентът на Република Турция.

Водещи

Най-четени