Докато Бойко Борисов е „шеф“ на ГЕРБ, коалиции няма да има 17.04 | 21:18

Важно е да победим БСП с много, каза експремиерът

От Гергана Златкова

Коалиция с БСП, ДПС, АТАКА или който и да било, е изключена, докато Бойко Борисов е "шеф" на ГЕРБ.

Това заяви лично експремиерът в Плевен при представянето на кандидат-депутатите за 15-МИР, цитиран от агенция "Фокус".

"Днес разбрах, че политбюро на БКП ни е наричал мафия. Това е обида към всички вас, а не към нас. Толкова хора сме арестували и сме вкарали в затвора за наркотрафик, че това е последното, което може да се говори. Станишев вижда, че ще загуби изборите. Няма в историята досега партия, управлявала четири години в най-тежката криза. В света по-тежко е само война”, каза Борисов. 

Според него резултатите на всички социологически агенции сочат, че ГЕРБ е по-добра партия от тях. 

"Преди четири години водихме с 10-15% преди изборите. Сега продължаваме да ги водим, благодарение на вас. 

Тактиката на БСП, на Костов, на Доган ще бъде една. В деня, когато ще победим на изборите, те ще кажат, че изборите не са честни. Те искат държавата да е в хаос, искат да няма стабилно управление. Затова, важно е да ги победим с много", допълни Борисов. 

Той се надява в скоро време българската прокуратура да повдигне обвинение към всички виновници за грабежа, който стана - Цанков камък, Белене, милиардите, които изтекоха, Камчийски пясъци, хилядите заменки. 

Борисов е сигурен, че когато ГЕРБ победи БСП на изборите, червените ще кажат, че изборите не са честни. За това било важно "да ги победим с много".

Той гарантира работа, финансова стабилност, усвояване на еврофондовете, подкрепа за малкия и средния бизнес, земеделието, туризма и спорта, ако ГЕРБ дойде на власт.

"Не обръщайте внимание на всичките компромати, които всеки ден БСП пускат.

Те нямат полезен ход и искат да изкарат, че всички са маскари, като тях.

Нас са ни признали всички световни служби. Ако БСП върнат всички пари, които са откраднали, заплатите ще станат по 5000 лева", категоричен бе председателят на ГЕРБ.

Водещи