Дончев: Престоят в МС носи политически щети на ГЕРБ и персоните в кабинета 23.09 | 19:20

"Два пъти сме подавали оставка, дори един път, когато е нямало човек на улицата"

От iNews.bg

Два пъти сме подавали оставка, дори един път, когато е нямало човек на улицата. Не съм по дребните политически сметки. Но разликата между редовните е предсрочните избори е няколко месеца. Това заяви за бТВ вицепремиерът Томислав Дончев. 

Нито съм строителен работник, да имам общо с неговите имоти. Нито съм журналист да пиша за скандала. Не съм се вторачил в гнеговия апартамент, видях го на картинка. Не мога да си пилея времето за интриги, обясни Дончев твърденията на Цветан Цветанов, че той и Георги Харизанов са виновни да напусне поста си. 

От актива да, членове, симпатизанти, кметове са основата на неговите симпатизанти. Ако е успял да открадне част от актива, не вярвам, че ще вземе голяма част от подкрепата, коментира Дончев.

Човек трябва да си е заровил главата в земята, за да каже че няма напрежение. В момента обществото е разделено. Едни напомнят за оставката. Други казват, да не ги предаваме. Когато имаме противопоставяне да удовлетвориш едната група, означава да разочароваш другата.Не знам дали едно експертно правителство ще свали напрежението, заяви още вицепремиерът, като допълни, че според него оставането на правителството на власт в момента носи негативи. Престоят в МС носи политически щети на ГЕРБ и персоните в кабинета, категоричен е Томислав Дончев. 

 

Водещи

Най-четени