Дупка глътна кола в Пловдив (ВИДЕО) 04.06 | 16:25

Шофьорката просто се опитала да завие

От Цанка Донкова

Улица буквално погълна кола в Пловдив. Потърпевшата шофьорка на колата Ана Ангелова просто се опитала да завие, съобщава регионалният сайт Marica.bg.

"Ужас! Излизам от малка улица, завивам на съседната и без да подозирам в какъв капан ще попадна, пропадам в яма", разказва жената.

Така колата ѝ се оказала жертва на улична дупка. Пътната злополука е станала на вътрешната улица до блок 106 в "Тракия". Ямата е била пълна с вода и не се виждала.

Колата улучила с предната гума дълбокия кратер и се килнала настрани. Ангелова е изчакала служителите на КАТ, за да съставят протокол. Общинските служби също са били уведомени за произшествието.

Оказва се, че дупката е на ВиК ЕООД, преди време на това място е имало авария и от фирмата не са възстановили настилката както трябва и тя е пропаднала след дъждовете, коментира злополучната случка кметът на "Тракия" Костадин Димитров. 

Районният кмет отбеляза, че и на други места, например на бул. "Освобождение", както и след блок 84,  пътната настилка не е възстановена от ВиК ЕООД след ремонтите.

Водещи

Най-четени