Дъщеричката на Чочо го разпознава, казва му "тати" 24.11 | 15:01

А Даниела спи с негова снимка

От Елица Елефтерова

"Сънувам Чочо много често. Усмихва се и винаги ми дава някакви послания", разказва  Даниела Мирчева - жената до покойния актьор Чочо Попйорданов, пред bTV.

Тя обясни, че се е надявала да го сънува след смъртта му, а сега спяла с негова снимка.

Мирчева разказва, че е била с него, когато е станал инцидента, а след това е отишла в болницата. За смъртта му обаче е научила по много нелеп начин от негов приятел и нейна приятелка, която живее в САЩ. Това е станало, тъй като тя вече се прибрала вкъщи, а в болницата са объркали телефоните, разказа натъжената жена.

"Не мога да говоря за него в минало време, съжалявам. Благодарна съм му, че ми даде възможността да съм до него. Чест е за мен, че съм част от неговия живот”, допълни Даниела.

По думите й осиновената му дъщеричка Екатерина вече го разпознава на снимки и по телевизията, докато гледа НЛО, казвайки му "тати". "Получихме я ден след погребението на Чочи. Той я желаеше много, защото обичаше децата. Катерина я избрахме веднага.

Директорката ни я донесе в кабинета си. Той я видя и се влюби в нея. Извини се, че не може да стане, но я обикна веднага. Тя изцяло прилича на него.

Сега е страшно усмихнато дете. Баща му ми помага много. Моето семейство също много ми помага. Катерина ще знае, че е осиновена", сподели още най-близката жена до Чочо в последните години.

Алкохолът беше преди години. Преувеличаваше се с тази тема и това много го нараняваше. Това е етикет, който му сложиха хората, и до последно не можеше да го заличи каквото и да правеше в театъра и киното, обясни любимата на Чочо Попйорданов.

Водещи

Най-четени